siteground

С радост обявяваме нашите следващи партньори – SiteGround!

SiteGround е водеща IT и уеб хостинг компания, която обслужва постоянно нарастващ брой клиенти по цял свят. Основана през 2004-та година от група приятели от университета, компанията постепенно се превръща в един от водещите уеб хостинг доставчици в международен план.

Днес екипът на SiteGround наброява над 300 човека и няколко офиса в София, Пловдив, Стара Загора и Мадрид. Сървърите им са разположени на три континента, хостват близо 500 000 домейна и работят тясно с разработчиците на най-популярните софтуерни платформи, захранващи по-голямата част от интернет днес – WordPress, Drupal, Joomla и други.

“Въпреки че основната част от клиентите ни са разположени извън граница, съзнателно сме избрали да развиваме дейността си от България. Винаги сме се гордели с факта, че успяваме да сме лидери на пазара с подчертано български екип и именно затова живо се интересуваме от най-активната част на обществото – студенти и учащи. Щастливи сме, че благодарение на дългогодишни инициативи като HackFMI имаме шанса да се срещнем и надяваме се мотивираме много от участниците в подобни събития да не изключват идеята за реализация в България, а да развиват уменията и възможностите си, които биха могли да им донесат успешна кариера, независимо в коя част на света се намират.”

Повече за тях може да намерите на https://www.siteground.com/, а пък всичките им отворени позиции вижте тук: http://jobs.siteground.bg/.