it-e_Logo_RGB

it-economics са наши партньори за седмото издание на HackFMI!

Те са немска бутикова it – консултантска фирма. Занимават се с изграждане и имплементиране на индивидуални софтуерни решения предимно за банкови и застрахователни дружества. Съпровождат комплексни проекти от самото им начало, през rollout-a им и след това. Използват основно Java базирани технологии. Също така са и официален партньор на Atlassian.

Формулата им за успех се основава на интердисциплинарен подход, в комбинация със здрав прагматизъм и удоволствието от предизвикателства и иновативни идеи.

Екипът им се състои от малко над 100 души, разпределени в 5 офиса – 4 от които в Германия и от края на 2014г. – един в София, където към момента са 14-тина души – разработчици и консултанти по управление на проекти.

Търсят си колеги, които познават добре Java технологиите, може би знаят немски, но със сигурност владеят английски, и с които е приятно да се работи и забавлява.

“Фокусираме се върху развитието на екипа, като организираме множество събития и тренинги за тях, като например coding dojos, coding camps, сертификации и т.н. Любителите на бирата биха оценили и съвместното ни посещение на Oktoberfest – един от четирите ни фирмени тийм билдинга в Германия, където се забавляваме и пием бира/вино/или-каквото-вие-пиете. Не случайно още при първото ни участие на Great Place To Work – Survey в Германия се наредихме след победителите.” – споделят те.

Тяхната награда

Leap_Motion_logo.svg

 

Наградата, която са подготвили те е Leap Motion. Един отбор ще има възможност да спечели контролера за лесно управление с жестове.

Повече как работи може да видите във видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=zXghYjh6Gro

 

И ако все още не сте се записали, то остват броени дни! Регистрацията е отворена до 25-ти май на: register.hackfmi.com.