Представяме ви и Третия официален партньор на Хакатона – Големите SAP Labs България.

SAP България
SAP Labs България

SAP е най-големият производител на бизнес софтуер в света. Компанията има 42-годишна история, работи с 253 500 клиенти в 188 страни и има повече от 67 000 служители в 130 локации по света. Създаден преди 14 години, развойният център SAP Labs България е едно от ключовите подразделения на SAP SE. В компанията над 600 софтуерни професионалисти работят по последните SAP in-memory и облачни технологии.

В SAP Labs България се вижда в перспектива целия процес на разработване на софтуера. Под един покрив работят софтуерни разработчици, изследователи (research), архитекти , консултанти и специалисти по поддръжка, специалисти по качеството и интелектуалната собственост, продуктови специалисти, експерти по дизайн и ползваемост, автори на техническа документация. Стажантската програма на компанията е разработена, за да посрещне нуждите от плавен преход между академичния и професионалния живот. Осигуряването на “buddy” за всеки стажант – опитен ментор, който го въвежда в работата и дава обратна връзка, помага за бързото преминаване през първите стъпки в професионалната сфера.

НАГРАДА

SAP Labs България ще връчи като награда Raspberry Pi Model B+ комплекти – какви ли неща могат да се създадат с малко въображение и с компютър с размерите на кредитна карта?

Game ON!

Raspberry Pi Model B+
Raspberry Pi Model B+