Продължаваме, продължаваме!

Това са следващите 4 компании, които ще подкрепят 5тото издание на HackFMI!

Chaos Group

V-Ray+ChaosGroup_logo_grey_alpha
Chaos Group е компанията създала един от най-успешните продукти за 3D визуализация – V-Ray.

През 1997 г. компанията стартира като студио в сферата на 3D и анимационните услуги. По това време двамата съоснователи на компанията Петър Митев и Владимир Койлазов са студенти във ФМИ и започват да пишат софтуер.

През 1999 г. двамата пускат на пазара първия си продукт – Phoenix, софтуер за симулация на флуиди като огън и пушек.

Три години по-късно официално е пусната първата версия на V-Ray за платформата 3ds Max и компанията се превръща в световен лидер в предоставянето на иновативни софтуерни решения за архитектурната, мебелната и развлекателната индустрия и сектора за визуализиране.
Днес Chaos Group има офиси в България, САЩ, Япония и Корея, създала е мрежа от 250 дистрибутора по света и в понастоящем е работодател на над 150 души.

V-Ray е един от най-известните софтуерни продукти в сферата на 3D визуализацията. Филми, дизайни, проекти и идеи създадени с V-Ray са част oт ежедневието на всеки от нас с достъп до телевизия, компютър или билет за кино, благодарение на голямата общност от артисти и дизайнери използващи V-Ray.

Experian

Experian
Experian

Experian е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични  решения  и маркетинг услуги на организации и потребители,  с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения.

Използвайки всестранните си познания за хора, пазари и икономики, Experian помага на компаниите да създадат, развият и управляват отношенията със своите клиенти, за да направят търговската си дейност по-печеливша.

Experian осигурява по-добро финансово здраве и по-големи възможности на самите потребители, като им помага да разбират, управляват и защитават личните си данни.

 

 

Мусала Софт

Musalа Soft
Musalа Soft

Мусала Софт  е водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги, специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения, реинженеринг и интеграция на информационни системи, и ИТ консултиране.

Сред ИТ феновете е позната със своите образователни програми, предназначени за насърчаване на изучаването на Информатика, растежа на младите хора и развитието на едно силно българско присъствие сред международното ИТ общество.

Водещите инициативи са – конкурсът по програмиране CodeIT, Академия за ИТ Лидери във ФМИ и алгоритмичния портал Инфоман, стажантски програми и национална кампания за популяризиране на софтуерната индустрия.

Разбира се, Мусала Софт подкрепят хакатонът от самото му начало!

Astea Solutions

Astea Solutions
Astea Solutions

Astea Solutions е в тясна връзка с ФМИ и екипът на компанията подпомага провеждането на редица дисциплини и активности там. Astea Solutions е иновативна компания с утвърдени позиции в сферата на продуктите за създаване, разпространение и достъп до богато мултимедийно съдържание.

Технологичните интереси са широки, структурата и процесите – гъвкави, а културата стимулира креативността и инициативността.

Разбира се, Астеа подкрепят хакатона от самото му начало 🙂