logo-softServe

Приветстваме SoftServe, които са наши партньори за HackFMI7 – Hack for Start!

SoftServe е глобална IT компания специализираща в разработването на софтуер и консултантски услуги.

От 1993 г. насам компанията си партнира с различни организации – от стартиращи до големи компании, на които съдейства да ускорят растежа си, оперативната си ефективност и предоставянето на нови продукти на пазара. За постигането на това, SoftServe с времето създава екип от над 4000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата, защото вярва, че в основата на успешната работа с клиентите стоят професионализмът и доброто разбиране на нуждите на партньорите.

Така естествено се постигат интуитивни решения, надхвърлящи първоначалните очаквания на партньорите. В резултат на това SoftServe се радва на успешно дългогодишно сътрудничество с Allscripts, Bazaarvoice, BMCsoftware, Henry Schein, IBM, Logitech, Dell, Parker, Pearson. Нашият опит се простира от Big Data / Analytics, Cloud, Сигурност и UX дизайн до Internet of Things, Digital Health и Digital Transformation.

С офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа, SoftServe отворя врати на развойния си център в Българя в края на 2014 година. С развитието на компанията през нейната двадесет и три годишна история, SoftServe целенасочено се стреми да създава у своите служители и партньори усещането за присъединяването към едно нарастващо семейство. Всеки новопостъпил служител става част от потентована от SoftServe Abiliton програма. Програмата е създадена, така че да създава възможности за кариерно развитие на всеки служител в желаната от него посока като стимулира разгръщането на индивидуалния му пълен потенциал.

Перспективите за професионален растеж са неразделна част от планирането на собственото бъдеще и са основен мотиватор за амбициоциозните и устремените служители. Затова като част от Abiliton програмата екип от професионални кариерни съветници помага на всеки служител да разбере по какъв път да поеме, за да стигне до желаната позиция в кариерното си развитие. Пътуването започва от първия ден на постъпване на работа, когато кариерният съветник помага на новите си колеги да се адаптират към новата среда и продължава през цялото време на професионален стаж в SoftServe.

Повече информация за компанията може да намерите на www.softserve.bg, както и да видите във видеото.