Дойде време да обявим и последният спонсор под номер 6!

Последен по номер, но не и последен по важност – става на въпрос за познатите на всички Astea Solutions!

Тук ще си говорим зa част от гръбнакът на ФМИ. Едни от хората, заради които си заслужава да учиш там – Калин Георгиев и Трифон Трифонов.

Екипът на Astea Solutions подпомага провеждането на редица дисциплини, като ФП*, ООП*, СДП*, УП*, Управление на Проекти, дори Ламбда Смятане.

Изборни дисциплини от типа на Objective C, Програмиране за Android, Разработка на RIA чрез Flex и Съвременно Web Програмиране също се случват именно благодарение на хората от Astea Solutions.

Astea Solutions

Astea е иновативна компания с утвърдени позиции в сферата на продуктите за създаване, разпространение и достъп до богато мултимедийно съдържание.
Разработваме широк диапазон от продукти, обхващащи целия жизнен цикъл на електронното съдържание и всички аспекти на инфраструктурата за управлението му.

Технологичните ни интереси са широки и се простират върху десктоп приложения, мобилни приложения, браузърни приложения, скалиращи сървърни и облачни инфраструктури, социални мрежи с географски компонент.
Разннобразните платформи формират култура на широки познания, бързо „превключване“ и висока степен на креативност.

Astea не налага “отгоре” ситно смляна спецификация, канонични технологии и непоклатими процеси, а разчита на въображение, креативност и отговорност.
Нашите екипи са свободни сами да дефинират продуктите ни, работейки директно с клиенти и партньори. Технологии и процеси се подбират гъвкаво така, че резултатът да е гордост за Astea и партньорите й. Ние реализираме собствени идеи и разчитаме на лично отношение към работата и удовлетвореност от постигнатото.
Креативността е на почит и се стимулира чрез гъвкаво работно време, редица бонуси, стимули и програми за лично усъвършенстване.

Astea преживява интензивно развитие от 2006 до сега. Клиенти и партньори на Astea са едни от най-големите щатски компании за издаване и разпространение на цифрово съдържание, редица иновативни компании в областта, престижни университети и фондации в Щатите, Канада и Европа.

Част от ФМИ и Част от Журито

Всички отбори ще имат огромната привилегия в неделният ден от хакатона, да презентират именно пред Калин и Трифон като част от журито. Ако те ви кажат, че това, което правите си заслужава, то има огромна вероятност да е така.

И така. С шестият официален спонсор приключваме.
От тук нататък, ще си говорим само за идеи и възможни реализации !

* – По ред на съкращенията – Функционално Програмиране, Обектно Ориентирано Програмиране, Структури от Данни, Увод в Програмирането