Имаме още една приятна изненада за вас 🙂

Obecto и SNIPER ще съчетаят полезното с приятното, включвайки се като технологични ментори от една стрaна и предоставяйки ваучери за AirSoft стрелбищата на SNIPER в София, от друга.
Ще имате възможността да постреляте с колеги в Mall-a (Това да не се тълкува буквално ! :))

Obecto
Obecto

Obecto е бутикова софтуерна компания, в която разработването на иновативни продукти е само част от тяхното портфолио.
Основни клиенти на компанията са финансирани стартъпи, като междувременно екипът развива и собствени начинания. Obecto също активно участва и подкрепя стартъп екосистемата в България.
Екипът на Obecto е компактен, но впечатляващ – напомня за сплотено гладиаторско братство, което допуска нови членове, само ако покажат достойни умения.

Sniper
SniperSniper

От друга страна, SNIPER е уникална за България компания, специализирана в управление и дистрибуция на мултимедийни екрани за стрелба, внос и продажба на еърсофт оборудване и outdoor екипировка.
Предизвикателствата на SNIPER не се ограничени само до изненадите, които можете да откриете в шоурумите в Сити Център София и The Mall.
Освен организация на партита, детски състезания и събития, корпоративни тиймбилдинги и еърсофт игри на открито, SNIPER винаги е подкрепял интересни инициативи, близки до спорта и иновативните забавления.
Когато ги попитахме каква е целта на компанията им, отговориха ни, че просто искат да видят как си тръгваш след купона с усмивка. Можете да ги намерите на последния етаж в споменатите търговски центрове, както и на страницата във Facebook.

Наградата

В крайна сметка, каква е наградата ?
Obecto и SNIPER предоставят следните неща:

  • За всеки участник – ваучер за AirSoft стрелбищата на SNIPER, на стойност 5 лв.
  • За първите три места, съответно ваучери за 10, 20 и 30 лв. за човек от отборите.

Остойностяването е следното – 5 лв. съответстват на 50 изстрела с автоматично оръжие или 20 с пистолет.

Продължаваме ! 🙂