Ако навремето хан Телериг(к) е знаел колко известно ще стане неговото име, благодарение на софтуерната компания, която е постоянно във вихъра си, най-вероятно нямаше да избяга във Византия.

Радостни сме да обявим и втората достатъчно яка фирма, която изяви желание да бъде официален спонсор на HackFMI – Telerik!

Telerik
Telerik

Telerik е високотехнологична българска компания и водещ световен доставчик на решения за разработка на приложения, автоматизирано тестване, управление на проекти, изготвяне на доклади, система за управление на съдържание и среда за разработване на междуплатформени приложения за мобилни устройства.
В компанията работят над 700 висококвалифицирани специалисти в 11 офиса в цял свят. Telerik има над 100 000 клиенти в 94 държави по света.
Telerik е носител на много световни награди и е водещ работодател в България за 2012 г., 2010 г., 2009 г., 2008 г. и 2007 г. Компанията организира „Академията на Телерик“, която предоставя на бъдещи млади софтуерни инженери безплатно, качествено и професионално обучение, нужно за успешен кариерен старт в софтуерната индустрия.

Награди

Няма как да минем и без интересни награди!

Icenium
Icenium

Telerik ще предоставят едногодишен абонамент за тяхната платформа Icenium на участниците от първите три отбора.
Едногодишният абонамент започва от м. май 2013 г., когато достъпът до Icenium става платен.