Радостни сме да обявим следващия гигант, който подкрепя HackFMI за пореден път  – Немечек България !

Nemetschek Bulgaria
Nemetschek Bulgaria
За последните 15 години, в които съществува, Немечек България, се утвърждава не просто като изпълнител на проекти, а като надежден партньор за своите клиенти.

Това се постига с проактивност – да участваш в създаването на идеята за продукта, а не просто да го реализираш.

Постига се с експертиза – когато вложиш своите знания, умения и способности, така че да направиш най-добрия продукт или услуга.

Постига се с коректност – да бъдеш лоялен, изграждайки чувство на доверие и дългосрочно партньорство. Това отношение на екипа на Немечек България им е помогнало да бъдат така устойчиви през годините, което им дава предимството да съчетават новите предизвикателства със стабилните проекти.

Работят с малки и големи организации в САЩ, Европа и Близкия Изток. Крайни потребители на проектите, които реализират, са известни организации като Porsche, Audi и Chrysler, Bon Jovi, Metallica и Beyonce, Пристанище Варна, Sopharma Towers и много други. Повече за техните проекти прочети на страницата им:www.nemetschek.bg/projects . Използват всякакви езици, платформи и инструменти, защото вярват, че не трябва да подчиняваме мисленето си на технологиите, а да ги използваме като инструмент за реализиране на своите идеи.

Известни са в ИТ обществото като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и за благополучието на сектора като цяло.

 Държат на свободните отношения и нестандартното мислене. Обичат да стимулират споделянето на знания и генерирането на идеи и живеят с мотото, че работят, докато се забавляват!

Немечек България са вече близо 200 таланта, но държат вратите си широко отворени за хора с идеи, ентусиазъм и мотивация да бъдат част от екипа им. Виж дали ти си техният човек тук: www.nemetschek.bg/careers или им пиши на jobs@nemetschek.bg ! 

НАГРАДИ

Наградата от Немечек България ще са тези супер яки слушалки:

Слушалки Razer Kraken Pro Neon

Още информация за подаръка тук.