sap

SAP Labs Bulgaria подкрепят и седмото издание на HackFMI!
SAP е най-големият производител на бизнес софтуер в света. Компанията има над 43-годишна история, работи с 310 000 клиенти в 190 страни и има повече от 78 300 служители в 130 локации по света.

Развойният център на SAP в България е създаден преди 16 години и е едно от ключовите подразделения на SAP SE. В компанията над 650 софтуерни професионалисти работят по последните SAP in-memory и облачни технологии. В SAP Labs България се вижда в перспектива целия процес на разработване на софтуера. Под един покрив работят софтуерни разработчици, изследователи (research), архитекти, консултанти и специалисти по поддръжка, специалисти по качеството и интелектуалната собственост, продуктови специалисти, експерти по дизайн и ползваемост, автори на техническа документация.

Компанията има собствена Стажантската програма, която е разработена, за да посрещне нуждите от плавен преход между академичния и професионалния живот. Осигуряването на “buddy” за всеки стажант – опитен ментор, който го въвежда в работата и дава обратна връзка, помага за бързото преминаване през първите стъпки в професионалната сфера.

Повече за компанията може да научите тук: http://go.sap.com/bulgaria/index.html