Редом с всички останали Microsoft България харесаха идеята за хакатона и решиха да предоставят награда от тях!

Microsoft Bulgaria
Microsoft Bulgaria

Независимо дали сме дизайнери или програмисти, студенти или преподаватели, този уикенд ще се нуждаем от още нещо в допълнение към иновативни идеи, мотивация и правилните умения да създадем това, което искаме.
За да реализираме плановете си да променим образователната ни система, ще имаме нужда и от професионални инструменти, с които да работим. Затова Майкрософт България, се присъединява като партньор на HackFMI и ще даде достъп на всеки участник до продуктите на компанията чрез програмата DreamSpark.

Какво е DreamSpark?

Dreamspark е инициатива на Майкрософт, чиято цел е да насърчава обучението и изследователката дейност в университети от цял свят, като предоставя на студентите и преподавателите набор от ресурси, с които да създават софтуерни продукти от световно ниво. Dreamspark включва достъп до:

  • инструментите на Майкрософт за разработка на софтуер;
  • акаунти за публикуване на приложения в магазините на Windows и Windows Phone;
  • поредица от онлайн обучения в системата на Pluralsight.

И всичко това е напълно безплатно.

Майкрософт вярва, че всеки студент има потенциала да създаде следващата иновация, която да преобрази света, затова подкрепя HackFMI и очаква с нетърпение резултатите от усилената ни работа. Така че, възползвай се, дай тласък на своята кариера, подобри обучението си или просто ни помогни да покажем тази събота и неделя, че първият български университет може да се гордее със своите студенти и преподаватели!

Награда от Майкрософт

Майкрософт ще награди най-добре справилия се отбор, използвал някоя от технологиите на компанията с хардуерен подарък – компютърни мишки Microsoft Arc Mouse.

Arc Mouse
Arc Mouse
  • yasen23

    Това е някаква подигравка ли е?!