nemetschek_logo

За пореден път наши партньори са Немечек България!

През годините Немечек България се утвърждава не просто като изпълнител на проекти, а като надежден партньор за своите клиенти.

Това се постига с проактивност – да участваш в създаването на идеята за продукта, а не просто да го реализираш.

Постига се с експертиза – когато вложиш своите знания, умения и способности, така че да направиш най-добрия продукт или услуга.

Постига се с коректност – да бъдеш лоялен, изграждайки чувство на доверие и дългосрочно партньорство. Това отношение на екипа на Немечек България им е помогнало да бъдат така устойчиви през годините, което им дава предимството да съчетават новите предизвикателства със стабилните проекти.

Работят с малки и големи организации в САЩ, Европа и Близкия Изток.

Крайни потребители на проектите, които реализират, са известни организации като Porsche, Audi и Chrysler, Bon Jovi, Metallica и Beyonce, Пристанище Варна, Sopharma Towers и много други.

Повече за техните проекти прочети на страницата им: www.nemetschek.bg/projects .

Използват всякакви езици, платформи и инструменти, защото вярват, че не трябва да подчиняваме мисленето си на технологиите, а да ги използваме като инструмент за реализиране на своите идеи.

Известни са в ИТ обществото като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и за благополучието на сектора като цяло.

Държат на свободните отношения и нестандартното мислене. Обичат да стимулират споделянето на знания и генерирането на идеи и живеят с мотото, че работят, докато се забавляват!

Немечек България са вече над 200 таланта, но държат вратите си широко отворени за хора с иеи, ентусиазъм и мотивация да бъдат част от екипа им. Виж дали ти си техният човек тук: www.nemetschek.bg/careers или им пиши на jobs@nemetschek.bg !

Повече за Немечек България може да видите в това видео представяне (предоставено от Хак България).