Радваме се, че най-бързо развиващата се и голяма хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ е нашия хостинг партньор за Хакатона.
Те ще се погрижат за безпроблемното функциониране на приложенията като предоставят гъвкави Cloud услуги за нуждите на всеки отбор.
Също, на място ще има представители от техния Супер технически екип, които ще дават насоки и ще съдействат при инсталацията и администрацията на Cloud акаунтите, за да могат участниците да се съсредоточат върху коденето.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ

Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлагаме услуги с високо качество, адекватна 24/7/365 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. Към началото на 2013 г. сме щастливи, че повече от 45 000 клиента ни се довериха и на нашите сървъри има разположени над 50 000 активни уеб сайта и над 60 000 домейна.

Портфолиото на компанията включва пълната гама хостинг услуги:

Основната ни цел е предоставянето на ефективни и надеждни хостинг решения на клиентите, избрали нашите услугите.
За изпълнението на тази цел, разчитаме на висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти, както и на качествена и проверена техника с гарантиран произход.

В отговор на увеличаващия се брой клиенти и развитието на пазара, като цяло, ние непрекъснато разширяваме гамата на предлаганите услуги, своя екип и техническата квалификация. Така можем да гарантираме качеството на обслужване и винаги адекватно и навременно съдействие.
Приоритет на екипа и компанията ни е да помагаме за развитието на IT у нас, защото искрено вярваме, че има страхотни специалисти в областта и е важно те да останат и работят в България!
Това ще допринесе за по-добрия стандарт на живот и икономиката като цяло!
От името на СуперХостинг.БГ – Успех на всички участници и ще се видим на Хакатона!