Радостни сме да обявим и третия официален спонсор на HackFMI 2.0, който подкрепя за втори път хакатона – Немечек България!

Немечек България е от тези компании, чийто софтуер се използва в гиганти, като Мазерети, а и не само – Rolls Royce, Honda, HBM, Ducati, Allison, Audi, Chrysler, Ford, Miele, Renault, Michelin, Terex и Westport.

Друг продукт от портфолиото на Немечек България се използва в институции, като Народната библиотека, Столична община, Министерство на правосъдието, Народно събрание и Пристанище Варна, а техният Vectorworks е най-продаваната CAD система в Япония.

Bon Jovi Tour
Bon Jovi Tour

Любопитен факт е, че сцената от последното турне на Бон Джоуви (с кадилака) е правена именно с Vectorworks! (Повече любопитни факти може да намериш тук – www.nemetschek.bg/projects/ )

Nemetschek Bulgaria
Nemetschek Bulgaria

Но интересните проекти не са всичко. Да имаш пръст в създаването на иновации, които движат бизнеса в световен мащаб, е наистина страхотно усещане! А когато всичко това се случва във весела атмосфера и заедно с щури колеги, които знаят какво правят – картинката е пълна. 😉
И като всяка развиваща се фирма, в Немечек внимават да са винаги в крак с последните тенденции в областта на разработването на софтуер, така че, ако искаш непрестанно да развиваш себе си и да се сблъскваш с нови технологии – това е твоето място.
Немечек България стават все по-големи и вече са повече от 150 таланти, но държат вратите си широко отворени за хора с идеи, ентусиазъм и мотивация да бъдат част от техния екип.

Хвърли едно око на www.nemetschek.bg/careers, за да разбереш кои са отворените позиции при тях, както и да научиш повече за тяхната стажантска програма.

Награди от Немечек България

На отбор по избор Немечек България ще връчат ваучер за PlayGround на стойност 150лв.
Това ще бъде идеална причина за след-хакатонски teambuilding, който да сплоти още повече спечелилия наградата отбор. 🙂

Playground София
Playground София – Снимка playground.bg