Komfo е една от тези компании, с чиято дейност, студентите от ФМИ са се сблъсквали, без да го знаят.

Помниш ли последният път, когато лайкна съобщение на Facebook страницата на известен бранд?
Е, има огромна вероятносттази страница да се управлява с платформата на Komfo.

Ако си присъствал на курсовете по Съвременно Web Програмиране с PHP, Теория на Мрежите, или, ако си чел Книгата “Мисията моята ИТ кариера”, то пак си се сблъсквал с Komfo по индиректен начин.

Радостни сме да да обявим, че именно Komfo за втори път подкрепя HackFMI!

Komfo
Komfo

Komfo е международна софтуерна компания, която развива продукти за управление на бизнес нуждите в социалните медии. Пазарен лидер в скандинавските страни, както и първата компания избрана за Facebook Preferred Marketing Developer в региона.

Komfo работи с над 350 големи компании, сред които са 7-Eleven, Audi, Microsoft, EA Games, Sony Ericsson, Bestseller, Telia, Jyske Bank и много други.
Екипът е съставен от над 60 талантливи специалисти в офисите в Дания и България. В Komfo се работи със съвременни методологии за разработка на софтуер, прилагат се креативност и нови технологии.

Служителите имат на разположение на работното си място най-различни удобства, като: закуска, спа център, басейн и фитнес.

В компанията има място за нови таланти като вас! Заповядайте на komfo.com/careers и разгледайте отворените позиции или се свържете с нас на jobs@komfo.com!

Наградите от Komfo

Amazon Kindle Gift Card
Amazon Kindle Gift Card

Ваучер, на стойност 200$ за Amazon Kindle

Ваучерът е под формата на Gift Card и може да бъде използван за взимане на Amazon Kindle, купуване на книги или взимане на аксесоари за Kindle.
Наградата ще бъде връчена от представителя на Komfo в журито според неговия избор (това означава, че не е задължително отборът на първо място да я спечели).

Също така, като допълнителни награди за екипите ще има тениски и копия на книгата “Мисия моята IT кариера” от Ивайло Христов и Павел Хаджиев.

Действаме и скоро ще обявим информация и за следващия спонсор на предстоящия хакатон!