Дойде и моментът, в който започваме да представяме компаниите, които подкрепят второто издание на HackFMI.

Първият официален спонсор е ново попълнение сред редиците – Proxiad България!

Proxiad България
Proxiad България

Proxiad България създава уеб-базирани бизнес приложения за водещи високотехнологични компании от Западна Европа и Щатите в широко разнообразие от сектори.
Най-богат опит има в разработването на решения за банковия и финансовия сектор, както и в В2В решенията.

“За нас присъединяването на млади специалисти към екипа е един от ключовите фактори за успешно бизнес развитие, защото те внасят ентусиазъм, идеи и динамика. Компанията ни е популярна сред студентите със своите стажантски програми” – казват от Proxiad България. Чрез тези програми на студентите се предоставя възможност да започнат професионалното си развитие, преминавайки през обучение, съобразено с актуалните нужди на бизнеса и предоставяйки им възможността да стартират своята кариера.

Знаем, че младите хора предпочитат разчупена среда и затова Proxiad България предлага на своите служители иновационна офис култура.” За това помагат двете групи Fun Committee и Tech-Exchange. Първата се грижи за редовната комуникация с хората, организацията на забавни събития и осигурява помощ при по-сериозните социални дейности на компанията. Втората група е отговорна за инициативите за споделяне на знания, като конференции (POJOConf (Plain Old Java Conf) и PlovDev), вътрешнофирмени обучения и външни инициативи като HackFMI. Всеки сезон организират вътрешни спортни предизвикателства – покер, джаги и тенис на маса турнири, имат футболен отбор и два пъти в годината правят най-добрите и незабравими teambuilding-и.

HackFMI Talk – Continuous Integration with Jenkins

Фирмата ще се включи и в предварителните срещи с лектор, който ще разкаже повече на тема Continuous Integration with Jenkins.

Датата на HackFMI Talk-a ще бъде обявена допълнително.

Jenkins
Jenkins

Награди от Proxiad България

Наградите, които Proxiad с удоволствие ще осигури за участниците на HackFMI:

  • Два Ардуино комплекта за начинаещи – за отборите, класирали се на първо място по двете различни теми. Ще бъде интересно, ако отборите-победители организират състезание помежду си с вече сглобените от тях роботи;

    Arduino Kit
    Arduino Kit
  • Едногодишен абонамент за Scribd – за отбора, който най-много ни допадне като идея и реализация;
  • Възможността всеки отбор, класирал се от първо до трето място, да посади свое дръвче в градината на ФМИ!

Действаме и скоро ще обявим информация и за следващия спонсор на предстоящия хакатон!