Komfo е една от тези компании, с чиято дейност, студентите от ФМИ са се сблъсквали, без да го знаят.

Помниш ли последният път, когато лайкна съобщение на Facebook страницата на известен бранд?
Е, има огромна вероятносттази страница да се управлява с платформата на Komfo.

Aко си чел Книгата “Мисията моята ИТ кариера”, то пак си се сблъсквал с Komfo по индиректен начин.

Радостни сме да да обявим, че именно Komfo за трети път подкрепя HackFMI!

Komfo
Komfo

Komfo е софтуерна компания, която развива продукти за управление на бизнес нуждите в социалните медии. Пазарен лидер e в скандинавските страни с над 400 големи клиенти, сред които са Audi, Microsoft, EA Games, Sony Ericsson и много други.В Komfo се работи със съвременни методологии за разработка на софтуер, прилагат се креативност и нови технологии.

Благодарение на тези фактори и сплотения екип от талантливи специалиасти, компанията печели през 2012 и 2013 българските Web награди. През Април 2014 Komfo е официално утвърдена като една от 100те най-иновативни и перспективни компании в Европа за 2014, благодарение на присъдената Red Herring награда. Red Herring 100 наградите са едни от най-престижните отличия за млади компании, признати от лидерите в индустриите от 1996 досега.

Komfo се грижи за служителите си с най-различни удобства на работното място като: закуска, спа център, басейн и фитнес.

В компанията винаги има място за нови таланти като студентите на ФМИ! Можеш да влезеш тук: komfo.com/careers и да разгледаш отворените позиции или да се свържеш с тях на jobs@komfo.com !

МЕНТОРИ

Филип Балинов:

Филип Балинов
Филип Балинов

Филип е софтуерен инженер с многогодишен стаж и силен афинитет към open-source технологиите. Работил е всичко от сисадмин до консултант и системен интегратор. В момента се занимава с автоматизация и DevOps в Komfo, а в свободното си време можете да го засечете на колело или ски някъде по планините.

 Александър Коларски:

Александър Коларски
Александър Коларски

Александър Коларски е златен медалист по ИТ и носител на наградата “Джон Атанасов” от президента на Република България. Има над 10 годишен опит в Web програмирането и от известно време се занимава и с мобилни технологии. В свободното си време обича да излиза с приятели.

Божидар Дряновски:

Божидар Дряновски
Божидар Дряновски

Божидар е Web Developer с много-много години опит. Предпочита предимно open source проекти на Ruby, JavaScript и PHP. Има афинитет към Software Architecture и Write less code, do more. В момента се занимава с разработката на хибридно мобилно приложение в Komfo, базирано на AngularJS & PhoneGap. Извън работа е някъде в снега, а ако няма сняг значи има още работа.

НАГРАДИ

На отбор по техен избор Komfo ще подарят ваучер за закупване на концертни билети от TicketPro на стойност 500 лева.