Споменахме ли, че събитието ще бъде грандиозно ?
Ако все още не сме го направили, събитието ще бъде грандиозно!

Комфо е една от тези компании, с чиято дейност, студентите от ФМИ са се сблъсквали, без да го знаят.

Помниш ли последният път, когато лайкна съобщение на Facebook страницата на известен бранд ?
Е, има огромна вероятност, тази страница да се управлява с платформата на Комфо.

Ако си присъствал на курсовете по Съвременно Web Програмиране с PHP, Теория на Мрежите, или ако си чел Книгата “Мисията Моята ИТ кариера” – то пак си се сблъсквал с Комфо по индиректен начин.

Радостни сме да да обявим, че именно Комфо е четвъртият официален спонсор!

Komfo
Komfo

Комфо е водеща международна софтуерна компания, която развива продукт за управление на бизнес нуждите в социалните медии. Започвайки с основен фокус върху възможностите на Facebook платформата, Комфо е първата скандинавска компания избрана за Facebook Preferred Developer.

Komfo Platform е продукт, който е пазарен лидер в Скандинавия, като повече от 300 големи компании го използват в ежедневната си работа.
Някой от по известните клиенти на Комфо са Nike, Samsung, Microsoft, Toyota, Universal Music, Telia, Electronic Arts, TV2, Jyske Bank.
В бързоразвиващите се офиси в България и Дания работят висококвалифицирани софтуерни специалисти , които имат възможността да използват съвременни методологии за разработка софтуер, прилагайки креативност и нови технологии.

Стани част от Komfo

В момента фирмата има отворени позиции за уеб разработчици и за специалисти по качеството.
На събитието ще имате възможността да се запознаете с Божидар Дряновски – старши разработчик, който ще бъде технологичен ментор, както и с Ивайло Христов – съосновател и управител на Комфо, който ще бъде част от журито.