Радостни сме да ви представим Четвъртия официален партньор – Imperia Online!

Imperia Online
Imperia Online

Imperia Online е независимо гейм студио, създадено през 2009 г., което разработва и поддържа уеб-базирани онлайн стратегически и ролеви игри, както и мобилни приложения, локализирани на 34 езика, които са популярни в над 170 държави, с повече от 22 милиона души потребители в целия свят. Основният продукт – стратегическата игра Imperia Online, създадена през 2005 г. от двамата основатели на компанията, по всяко време на денонощието поддържа над 200 хил. активни играчи.

Основателите на Imperia Online Мони Дочев и Доброслав Димитров проявяват изключително силен усет за разработването на успешния продукт – те генерират, събират и развиват нови идеи, давайки възможност на всичките си служители да взимат участие в процесите и да предлагат решения на проблемите. Политиката на компанията е базирана на непрекъснатото търсене на новото и уникалното.

Верни на убеждението си, че на младите хора трябва да се дава шанс да реализират и развиват идеите и талантите си, през 2013 г. те създадоха IT Talents Training Camp .

Тренировъчният лагер предлага безплатни курсове и обучението е интензивно. То включва комбинация от лекции, упражнения и домашни задания, а също и менторска програма, в която участват и специалисти от водещи компании.

Само за пет месеца всеки може да получи необходимите знания и умения по определено направление и да започне работа като програмист на ниво Junior в някоя от партньорските компании.

Подобно на всички други успешно реализирани инициативи на Imperia Online, и тази за създаването на Тренировъчния лагер е замислена глобално. Тя ще бъде доразвита така, че да има капацитета и възможностите да приема все повече и повече способни млади хора. По този начин компанията затвърждава социално отговорната си позиция, работейки за повече възможности за младите хора в странатанасърчава обучението, предприемачеството,осигурява нови работни места и кариерно развитие в един от най – динамично развиващите се и конкурентоспособни сектори в България.

 Награда от Imperia Online

На избран от компанията ни отбор, Imperia Online ще връчи като награда Raspberry Pi Model B+ & 8GB NOOBS. Такова устройство ще подарим на всеки от членовете на отбора.

Raspberry Pi Model B
Raspberry Pi Model B