Залите във ФМИ се делят на две основни категории. Зала “Мусала” и всички останали.

Радостни сме да обявим, че първата достатъчно яка фирма, която е официален спонсор на HackFMI е именно Мусала Софт.

Musalа Soft
Musalа Soft

Мусала Софт. е водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги, специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения, реинженеринг и интеграция на информационни системи, и ИТ консултиране.
Сред ИТ феновете е позната със своите образователни програми, предназначени за насърчаване на изучаването на Информатика, растежа на младите хора и развитието на едно силно българско присъствие сред международното ИТ общество.
Водещите инициативи са – конкурсът по програмиране CodeIT, Академия за ИТ Лидери във ФМИ и алгоритмичния портал Инфоман, стажантски програми и национална кампания за популяризиране на софтуерната индустрия.

Мусала се включват в HackFMI не само като спонсор.

В петък, 12 април, компанията ще осигури лектор, който да разкаже повече за Agile и Scrum процеси на планиране на проекти, което ще е от полза на отборите в състезанието през следващите дни. В допълнение – всеки участник ще получи своите Planning Poker Cards и инструкции, как да ги използва, създавайки успешен софтуерен продукт.

И така. Настъпи времето, да обявим и първата специална, нестандартна и екстремна награда.

Мусала Софт. с радост ще предоставят на един от победителите (По техен избор) от състезанието тест-драйв със спортна кола, като нека кажем, че шансовете това да е Мазерати са 80%.

Maserati GranTurismo front 20071104
Да, правилно чухте, тест-драйв с Мазерати. Нека някой каже, че събитията във ФМИ са скучни ? 🙂
Разбира се, условието е човек да има книжка и да не е начинаещ шофьор.

Промяна към по-добро

Започваме силно и ще продължим силно.
Ние искаме да променим нещата във ФМИ. Ако ти искаш същото, и същевременно не би отказал да покараш Мазерати, регистрирай се за участие в хакатон!