Остана да ви споделим и кои са последните 2 партньора за HackFMI 5! Както и – кой ще осигури бирата този път!

Дввете компании са познати на хакатона от самото начало, защото го подкрепят от тогава! Това са:

SAP Labs България

SAP България
SAP България

SAP е най-големият производител на бизнес софтуер в света. Компанията има 42-годишна история, работи с 253 500 клиенти в 188 страни и има повече от 74 400 служители в 130 локации по света.

Създаден преди 15 години, развойният център SAP Labs България е едно от ключовите подразделения на SAP SE.

В компанията над 630 софтуерни професионалисти работят по последните SAP in-memory и облачни технологии.

В SAP Labs България се вижда в перспектива целия процес на разработване на софтуера. Под един покрив работят софтуерни разработчици, изследователи (research), архитекти , консултанти и специалисти по поддръжка, специалисти по качеството и интелектуалната собственост, продуктови специалисти, експерти по дизайн и ползваемост, автори на техническа документация.

Стажантската програма на компанията е разработена, за да посрещне нуждите от плавен преход между академичния и професионалния живот.

Осигуряването на “buddy” за всеки стажант – опитен ментор, който го въвежда в работата и дава обратна връзка, помага за бързото преминаване през първите стъпки в професионалната сфера.

Повече за SAP може да видите в това видеопредставяне (предоставено от Хак България):

Немечек България

Немечек България
Немечек България

За последните 15 години, в които съществува, Немечек България, се утвърждава не просто като изпълнител на проекти, а като надежден партньор за своите клиенти.

Това се постига с проактивност – да участваш в създаването на идеята за продукта, а не просто да го реализираш.

Постига се с експертиза – когато вложиш своите знания, умения и способности, така че да направиш най-добрия продукт или услуга.

Постига се с коректност – да бъдеш лоялен, изграждайки чувство на доверие и дългосрочно партньорство. Това отношение на екипа на Немечек България им е помогнало да бъдат така устойчиви през годините, което им дава предимството да съчетават новите предизвикателства със стабилните проекти.

Работят с малки и големи организации в САЩ, Европа и Близкия Изток. Крайни потребители на проектите, които реализират, са известни организации като Porsche, Audi и Chrysler, Bon Jovi, Metallica и Beyonce, Пристанище Варна, Sopharma Towers и много други. Повече за техните проекти прочети на страницата им:www.nemetschek.bg/projects . Използват всякакви езици, платформи и инструменти, защото вярват, че не трябва да подчиняваме мисленето си на технологиите, а да ги използваме като инструмент за реализиране на своите идеи.

Известни са в ИТ обществото като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и за благополучието на сектора като цяло.

 Държат на свободните отношения и нестандартното мислене. Обичат да стимулират споделянето на знания и генерирането на идеи и живеят с мотото, че работят, докато се забавляват!

Немечек България са вече близо 200 таланта, но държат вратите си широко отворени за хора с идеи, ентусиазъм и мотивация да бъдат част от екипа им. Виж дали ти си техният човек тук: www.nemetschek.bg/careers или им пиши на jobs@nemetschek.bg ! 

Повече за Немечек България може да видите в това видео представяне (предоставено от Хак България):

Бирен партньор – Obecto и Програмистко

Бирата на хакатона, Програмистко, този път ще бъде осигурена от Obecto!

Те ще предоставят бира за целия хакатон. Така че отново ще имаме възможността да се насладим на магията на тази прекрастна напитка!

Programistko
Programistko

Programistko
Programistko