Докато ти си мислиш как да подкараш Мазератито от наградата, ние искаме да насочим вниманието ти към Немечек България – компанията, чиито софтуерни решения се използват именно в гиганти като Мазерети, а и не само – Rolls Royce, Honda, HBM, Ducati, Allison, Audi, Chrysler, Ford, Miele, Renault, Michelin, Terex, Westport.

Друг продукт от портфолиото на Немечек България се използва в институции като Народната библиотека, Столична община, Министерство на правосъдието, Народно събрание, Пристанище Варна, а техният Vectorworks е най-продаваната CAD система в Япония.

Именно Немечек България е петият официален спонсор на HackFMI!

Немечек имат България в името, защото от 2002-а година оперира като независима компания, с управител Георги Брашнаров (Който също така е председател на БАСКОМ).

Nemetschek Bulgaria
Nemetschek Bulgaria

Немечек България е една от водещите софтуерни компании, която разработва продукти за успешни корпорации от САЩ и Западна Европа.
Нашите 140 таланта са посветили своето време, знания и мотивация на предизвикателството да създават иновации, които движат бизнеса в световен мащаб.
Те разработват решения за строителния сектор, автомобилната индустрия, за домашна автоматизация, управление на бизнес процеси и за други интересни домейни.

Известни сме в ИТ обществото като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и за благополучието на сектора като цяло.
Подкрепяме различни инициативи, но най-вече идеите на собствените си колеги.

Държим вратите си широко отворени за хора с идеи, ентусиазъм и мотивация да бъдат част от нашия екип.

Няма как да минем и без награда

От Немечек България ще предоставят 4 билета за представлението “We Will Rock You” за 19 май 2013 – петък, от 19:00.

Билетите ще отидат при един от трите отбора, класирали се на 1во, 2ро или 3то място, по преценка на Немечек 🙂